Potrebno:
krumpir (količina proizvoljna, dakle, onoliko koliko možete pojesti)
4-5 žlica maslaca
1-2 žlice mješanog začinskog bilja: peršin, vlasac…
nekoliko komadića tanko rezane pancete
Priprema:
Krumpir sa korom dobro oprati od sve nečistoće. Ako je krumpir jako star, i ako mu je korica dosta oštećena, tada ga do polovice ogulite u tankom sloju. Krumpir zarezati oštrim nožem na svakih 0,5 cm debljine ali ne do kraja. Režnjevi se moraju držati zajedno na donjoj strani, a cijeli krumpir oblik debelog češlja
U napravljene utore naizmjence nagurati maslac sa začinskim biljem i pancetu. Krumpire posoliti pa peći u pećnici na 180ºC cca 40 minuta.
Poslužiti vruće!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ovih osam znakova pokazat će vam da živite sa psihopatom
Sudeći prema podacima koji dolaze od psihologa, između jedan i četiri posto populacije na Zemlji čine psihopate. Psihopatske...

-
Četrdesetosmogodišnji Kameron, kako se predstavlja, je savetnik na području zdravstvenih usluga, gde zarađuje 325 hiljada dolara godišnj...
-
Često se prisećam vremena kada se sa jednom platom moglo ići na odmor, kada je mogao da se kupi nameštaj i da ti opet ostane dovoljno par...
No comments:
Post a Comment